Катето Евро е погребала в началото на август брат си Петър, на чиято съвест лежаха куп престъпления-той бе съден за педофилия, както и за убийството на пенсионер на пътя.

58-годишният хомосексуалист със скандална репутация е починал мистериозно на 2 август. На разлепения във входа на кооперацията некролог пише, че Петър Евро си е отишъл след кратко боледуване. Според съседите, които често го засичали да пие от сутринта си е отишъл от масиран инсулт, а други твърдят, че причина за смъртта му е инфаркт.

В хомосредите той се подвизаваше като Пепи Брадата. Самата актриса, която винаги публично тъжи за починали близки и приятели и пише сърцераздирателни постове в социалната мрежа за пребити или убити кучета, запази мълчание и не обели дума за смъртта на по-малкия си брат.

Във фейсбук смени само профилната си снимка с фото на двамата отпреди години, без да пише кой е този човек и без да уточнява каквото и да е било, пише „Уикенд“. От години Катето Евро се притеснява от Петър, който с поведението си петнеше името на фамилията и нейното. Преди 15 години той бе спипан да мърсува с малко момченце в дома си. Той се е забавлявал и с непълнолетни хлапета в таванското помещение на кооперацията си.

Известният столичен педофил е подбирал плячката си по подлези, гари и градинки, столични интернати и мъкне в дома си сирачета и циганчета срещу обещанието за топла храна и някой лев. При един от арестите му, ченгетата откриват голямо количество кокаин, порно списания, видео касети с детско и гей порно, тубички вазелин, презервативи и детски дрехи.