Катето Евро неочаквано призна, че със сина си се събират понякога в общи компании и пушат трева до насита.

Това ги карало да се отпускат след натовареното ежедневие.

За Сашо Кадиев е повече от всеизвестно, че често прибягва до марихуаната за успокоение на душата, но за Катето Евро това е нещо съвсем ново, пишат от skandalno.net

Дали е придобила навика сега, или го е крила досега, тя не уточни



Актрисата и тв водеща е серизона и известна фенка на пиенето, никога не отказвала почерпка с повод или без повод, твърдят нейни колеги от телевизията. Но новината за дрогата им дойде малко в повече

Катето се чувствала много самотна в празната си къща, където вече няма ни мъж, ни приятел и често намирала утеха в чашката с вперен в телевизора поглед, защото не знаела кое предаване ще я поканят да коментира и трябвало да бъде подготвена. Ролите в киното също понамалели.

Евро е на мнение, че марихуаната трябва да се легализира. Според нея в натовареното ежедневие тя се явявала лекарство и би помогнала на много хора да се чувстват по-добре и да се отърват от черните мисли.

Актрисата се откъсва от тези мисли през пролетта, когато започне да копае градинката си. Тя се хвали, че отглежда всички зеленчуци сама, затваря ги в буркани за зимата, цяло лято има прясна салата за ракийката, а млякото пък купува от овчар от близко село.