Катето Евро разкри как обича да релаксира.

Любителката на шумните партита заяви, че тихите и романтични места предпочита да споделя с половинката си.

„Нощният живот ме завладява с ритъма на музиката, с усмихнатите хора и със сладките приказки, които разменяш с приятелите на чаша питие. С любимия е хубаво и когато мълчиш, докато наблюдаваш морето, залеза, планината или когато просто се взирате в нещо или един в друг“, доверява актрисата, пише kliuki.bg.

Всички познават Катето като купонджийка и любителка на напитките, но се оказва, че тя има и друга, непозната страна от характера си.

„Странно, обикновено когато говориш за любовта, изпадаш в клишета и шаблони. Когато говориш за приятелството, звучи някак по-искрено. Затова вероятно нощните забави предполагат приятели, а тихата радост от прелестите на живота – любим човек“, убедена е актрисата.

Тя винаги е била бохемски настроена и сигурно затова купоните за нея нямат край. Според Катето, хубавото на партитата е, че можеш просто да станеш и да си тръгнеш, докато възторгът от живота с човека, който обичаш е непрекъснат.

Смята себе си за романтичен човек и вярва, че красотата на всеки миг трябва да се цени. Евро я намира и в светлините на нощния клуб, където се забавлява с приятелите, и в звездите, които наблюдава нощем с любимия.

Снимка: Bulphoto