Катето Евро си опъна бръчките на лицето.

Бившата тв водеща от ТВ7 поема щафетата в ново тв предаване, което ще се излъчва по Би Ти Ви. 60-годишната актриса обаче е твърдо решена да не изостава от по-младите си колежки, тя е опънала бръчки и изглежда невероятно променена.

Не е ясно, кога новото шоу ще започне да се излъчва, но първите му епизоди вече се снимат с пълна сила, съобщава "Хот арена".
Евро дълго време остана без работа и така и не успя да прибере последните си заплати от фалиралата ТВ7 . „Ставам на 60, а никой вече не се сеща за мен. Не са ме канили скоро за снимки, нито за сериал, нито на филм”, ожали се преди време актрисата.

В крайна сметка Павел Станчев я приюти в Би Ти Ви, като из медията дори се шегуват, че заради нея и Сашо Кадиев, телевизията вече е семейна. Катето ще води ново предаване и ще получава добра заплата.
За да не изостава от конкуренцията и по-младите си колежки, Евро се е подложила на тотална промяна. Актрисата успя да върне времето назад, поне с 10 години и изглежда видимо преобразена. В добрия смисъл на думата.

Емблематичната актриса е минала курс от няколко процедури и кожата на лицето й в момента е доста опъната. Освен това е скрила бръчките около очите си и направо блестеше на премиерата на новата си книга „Тетрадка за рецепти и спомени”.
Въпреки че писането й се отдава, Катето Евро не е готова да напише автобиографична книга. „Имах бурен живот, още е рано да разказвам случки”, споделя още тя.