"Божеее, оох, тц-тц-тц, простооо нямам думи! Баси разговора, баси умниците!!! Майко,мила..." написа Катерина Евро на страницата си във Фейсбук по повод последното предаване на Николета Лозанова, в което плеймейтката интервюираше футболната съпруга Весела Топузакова.

Изказването на устата актриса изненада приятелите й в социалната мрежа, тъй като Катето и Николета се изявяват като водещи в една и съща телевизия, при това и двете са продуцирани от опосумите Иван и Андрей.

"Кате, сега да не те нахокат шефовете, които толкова упорито лансират това бездарно подобие на водеща", притесни се близък на актрисата.



Евро не се стресна от предупреждението и продължи критиката към Николета и нейната събеседничка с думите:

"Едната разказваше как са я шили в родилното,а другата убавица си четеше непрекъснато сценария, все едно интервюира Ангела Меркел! Смех."

Към подигравките по адрес на любимата на Валери Божинов се присъедини и жената на Захари Бахаров- Диана Алексиева.

"За финал- супер мега тайната почивка на Божинови в Абу Даби! Ама как "тайна"? Те през цялото време се снимат сами, после дават кадрите на предаването и то се излъчва. Къде е точно "тайната"?", възмути се телевизионерката.

С всяко изминало предаване Ни Ло трупа все повече негативи, критики и подигравки относно професионалните й възможности като водеща, пишат от bgdnes.bg

"Истината е, че рейтингът на "Поверително от NL" не е зле, но масово хората го гледат, за да се присмиват на Николета" , признаха хора от екипа на "Междинна станция" пред "България Днес" и допълниха, че бъдещето на предаването през есента е неясно.