Властелинката на купоните от времето на соца до наши дни и екс съквартирантка във VIP Brother Екатерина Евро си спомня за забавленията на соца и прекарването си в Къщата.

Темата на предстоящия сезон на VIP Brother “Образцов дом” разбуни духовете не само на публиката, но и на предишните съквартиранти. Както обикновено, мненията са полярни, там където едни виждат забава, други съзират гавра, но със сигурност никой не остава безразличен.

“О, ще е голямо шоу, защото темата за соца предполага разделение на лагери и това ще изостри докрай отношенията вътре. Трябва да си бил в Къщата, за да знаеш, че колкото и да си повтаряш, че всичко е игра, заради изолацията ставаш много по-чувствителен и ситуации , на които в реалния живот ще “махнеш с ръка” и ще продължиш с усмивка, в Къщата стават повод да си изпуснеш нервите”, коментира Катето Евро.

Винаги усмихнатият собственик на “пиленцата на батко” Милко Калайджиев не си е изпускал нервите в къщата и споделя:

”Аз участвах в един много хубав сезон на VIP Brother. Предаването беше благотворително, а съквартирантите бяха много хубави хора, ерудирани. Последният сезон не беше точно така, според мен. Срещнах се с Мариян Кюпранов и с него си говорихме, че последният сезон показа много лоши отношения между хората, завист. Потресен съм. Затова пожелавам на новите съквартиранти целият им престой в къщата да бъде един купон.“

Само споменаването на думата “купон” наелектризира Катето Евро:

“Знам, ще кажете, че хваля купоните от онова време, защото тогава съм била млада, но не това е причината, аз и до днес съм голяма купонаджийка, но сега ти трябва много повече енергия, за да заредиш един купон с настроение. По времето на соца купонът витаеше във въздуха. Правехме ги предимно по апартаментите, а не по баровете, както е днес. Сандвичи с шпек и лютеница и пиене, но не толкова, колкото се пие сега. Танци, майтапи, танци, майтапи – това беше ритъмът. Днес телефоните и фейсбук развалят “терена” /другото име на купона по времето на соца/, няма истинско общуване, а всеки гледа да извади най-готиното “селфи” , да го “постне” и с това вече се е разписал, че е бил на купона и продължава нататък. Най-характерното за купона по времето на соца, е че практически не свършваше – отидеш на вилата на някой приятел уж за една вечер, а се прибереш след една седмица. Тогава нямаше мобилни телефони и затова имахме “явки” – места в града, където се събирахме между пет и шест следобед и купонът започваше още от там. И никога не ставаше дума за пари, просто защото никой нямаше. Смешно беше и прибирането – няма градски транспорт, няма таксита – само пеша и така купонът продължава и по пътя.“