Тази пролет един от най-успешните музикални формати ще дебютира в ефира на Нова ТВ.

„Като две капки вода” е шоуто, което ще излезе на телевизионната сцена, за да срещне зрителите с най-впечатляващите и вдъхновяващи трансформации и да ги направи свидетели на неповторими превъплъщения, много смях и забавление.

Именно това е предаването, в което напълно естествено звезди като Майкъл Джексън, Стинг, Адел и други музикални икони ще излизат на една сцена.

В светлината на прожекторите ще застават различни български звезди, чиято нелека, но за сметка на това изключително забавна задача ще бъде буквално да влязат в кожата на световен певец и изпълнител – да придобият неговата визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене... накратко, да бъдат като две капки вода.

А срещу тях ще застане безкомпромисно и утвърдено звездно жури – Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов – син.

Известната тройка ще има тежката задача да отсъди достатъчно провокативно ли е пресъздадена Мадона и дали изпълнението в стил Лейди Гага наистина ги е впечатлило.

Голямото преобразяване ще започне през месец март, а продуцентите от „Глобал филмс” обещават да ни направят свидетели на поредица от неочаквани и впечатляващи преобразявания.

„Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др.