"Затова Глория, Камелия, Преслава, Ивана и Андреа, които зависят от парите, които сами изкарат най-вече, все още вадят хитове”, коментират запознати с проблемите на родните певици. Все още връзката с богаташ не е провалил Галена, която роди син от търновския милионер Галин.

През последните месеци заклетият противник на приемане на певци от други компании – Митко Димитров, изненадващо подписа договор с певиците Саманта (прекратила договора си с Виктор Касъмов и Ара мюзик) и Бони, която със скандал напусна Крум Крумов и компанията му Съни мюзик. Азис, който също бе създаден като звезда от Съни мюзик, избяга от Крум и мина под крилото на Пайнер. Същото стана и с Константин, който беше певец на Орфей мюзик.

Митко Пайнера взима певици от други фирми само след натиск от спонсор „Димитроградската фирма принципно не приема изпълнители на други компании, освен ако някой влиятелен спонсор на фирмата не се застъпи за тях”, обясниха близки до Митко Пайнера.

По време на трансфера на Саманта от Ара в Пайнер, нашумялата с необмислените си постъпки Емануела опита да напусне Виктор Касъмов и да се присламчи към младата си колежка с надеждата Пайнера и нея да приеме. Но прозорливия по отношение на певиците димитровградски бос категорично отхвърли родената в село Сесловци скандалджийка.