Предполагаемата бременност на съпругата на принц Уилям - Катрин, се превърна в една от най-обсъжданите теми в американските медии.

Популярно клюкарско списание твърди, че херцогинята на Кеймбридж е бременна в шестата седмица, но новината засега се пазела в тайна.

"Уилям най-накрая се успокои - още преди да се оженят през април на него и на Катрин им беше казано, че създаването на наследник на британската корона би трябвало да бъде техен приоритет.

Кралицата специално толкова пъти им е казвала, че иска правнуче, че Катрин беше започнала да се притеснява да се среща с нея, преди тестът й да покаже положителен резултат", твърди източник на изданието.

"Подготовката за появата на бебето вече кипи с пълна сила. Уилям и Катрин стягат не една, а три детски стаи - една във временния им дом в Ангълси, една в дома им в Уелс и една в двореца Кенсингтън, където ще се преместят за постоянно след време. Освен това двамата вече са започнали да избират имена за бебето, въпреки че все още е прекалено рано да узнаят пола. Уилям и Катрин искат нещо традиционно английско и в същото време достойно за крал или кралица - ако бъде момче, най-вероятно ще се спрат на Едуард, Филип или Майкъл, а ако е момиче - на Алис или Роуз", добавил информаторът, пише bliasak.bg.