Психологическият натиск за създаването на наследник на короната, който упражнявала Кралицата върху принц Уилям и съпругата му Катрин, докарал херцогинята до ръба на нервна криза, издават източници от Бъкингамския дворец.

Красивата брюнетка се оплакала на свои приятелки, че всяка дума на Нейно величество по темата била достатъчна, за да я разтрепери, пише bliasak.bg.

"Катрин е на ръба на нервен срив. Тя знае, че не само Кралицата иска от нея да забременее до края на годината, а целият свят тръпне в очакване това да се случи, като всички погледи са вперени в нея и в корема й. Цялото това напрежение й идва в повече", подшушнал приближен на кралското семейство пред британски таблоид.

"Въпреки че когато присъства на някое събитие Катрин изглежда невероятно спокойна, това е благодарение на нечовешките усилия, които полага, за да се усмихва, когато всичко, което иска, е да изкрещи на хората да я оставят на мира, да се затвори в стаята си и да си изплаче очите. Толкова е напрегната, че Уилям не на шега се тревожи за психическото й здраве", добавил запознатият.

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън преди да отслабне

Кейт Мидълтън след като остлабна