Фамозната секси моделка Катрин Вачева изригна срещу пряката си конкуренция за пари и слава Асдис Ран, и за пореден път я нарече пред медиите проститутка и лека жена.

Палавото Кате определи Ледената кралица като лека жена и допълни, че би се срамувала от подобно поведение, ако като нея е майка на три деца.

Скандалът между двете започна преди около две години, когато Вачеваза първи път оповести, че смята Асдис за елитна жрица.

Тя дори разкри, че тарифата на исландската красавица е две хиляди евро и я обвини, че прави дъмпинг на именитите си колежки.

Тогава голямата част от обществото не възприе сериозно думите на Катрин и работата се размина без голям скандал.

„Ами вие какво мислите за нея? Изгони мъжа си и остана тук, а уж имаше световна кариера. Хората говорят, един се хвали, друг допълва. Размята се по разни партита облечена не като майка на три дечица, а сякаш е хванала три неща в ръцете си. Ще ми говори тя пред Венета Райкова, че съм й слагала цена, айде въздух!” – гневи се Вачева.

Към настоящия момент голяма част от потребителите в интернет споделят мнението на манекенката, но се намират и такива, които критикуват фриволните й коментари, пише skandalno.net

Според тях Катрин съвсем правомерно е яла пердах от набедения за хомосексуалист футболист Орлин Орлинов, защото все някой трябвало да я научи да си затваря устата.

Иначе, по нейното дело за побоя нанесен и от Орлин, нямало кой знае какъв напредък. Въпреки това обаче, тя е оптимистично настроена и уверена, че в крайна сметка побойникът ще си получи заслуженото, а тя ще дочака своето възмездие.