Катрин Вачева ще се пусне по черноморските курорти като полугола, а според някои и съвсем гола диджейка. Към нея ще се присъедини приятелката й Ива Атанасова. Двете мацки организират първото по рода си еротик шоу парти. На него, освен че ще пускат музика за купонджиите в различни чалготеки, силиконките имат сложна задача Да забавляват гостите с еротични танци.

"Шоуто е еротично, но в никакъв случай не е порнографско", споделя Венелин, който е част от екипа на момичетата. Вачева и Атанасова вече са направили сефтето на няколко частни партита. От профилите им в социалните мрежи ясно се вижда, че двете са оскъдно облечени. Вачева е облечена в изрязан топ, който подчертава пищните и форми. Палави танци, флирт с гостите, всичко това влиза в длъжностната характеристика на Катрин и Ива. Макар да твърдят, че умеят да се забавляват на всякаква всякакъв вид музика от последната им изяви и видеа в социалните мрежи ясно личи, че красавицата купонясват на най-хитовите чалга песни.

Идеята за шоуто е на Ива, която предлага на Катрин по време на рожден ден на тяхна обща приятелка, а брюнетката приема с охота. Освен като силиконка Катрин се подвизава и като певица, а вече и като диджей, пише "България Днес".