Силиконката Катрин Вачева вероятно е най-тъпа сред участниците във ВИП Брадър, щом се уплаши да участва в състезанието по интелигентност.

Нещо повече – 35-годишната моделка вдигна чутовен скандал и се отказа от играта „Предизвикай звездата“, след като организаторите съобщили, че няма да й предоставят лист с въпросите и съответните отговори преди интелектуалната надпревара.

"Как така няма да ми дадете отговорите, та това е непрофесионално, не се прати така. Не знаете с кого си имате работа“, фучала Вачева. Поведението на Вачева предизвикало палитра от емоция сред останалите участници. Част от тях я подкрепяли, други изтъкнали, че се губи смисълът на викторината ако отговорите са ясни, пък и няма да е интересно за участниците и за публиката.

За разлика от Катрин фолк певицата Сашка Васева шашнала всички присъстващи и дала най-много верни отговори и съответно се наредила на първо място, пише „Телеграф“.

Освен Сашка в състезанието участваха Дани Петканов, Алфредо и Начо Паксал, както и Даниел Златков, и победителят от конкурса „Мистър София Ричард Величков. Участие в последния момент са отказали Джулиана Гани, Мариана Маринова, Ася Капчикова и Благой Георгиев.