Първият син на Ахмед Доган – Демир, е на път да се ожени за голямата си любов Елис – дъщеря на бившата зам.-министърка на образованието Муккадес Налбант, но атаките от родни златотърсачки може да му изиграят лоша шега.

В мига, в който се върна от следването си в Гърция, веднага се заговори, че поема консултантския бизнес на баща си, съответно и милионите му, и стана прицел на всякакви специалистки по богати наследници.

Шушука се, че битата от футболиста от ЦСКА "Мис силикон" Катрин Вачева, за която се говори, че е свързана с Алексей Петров, искала да забие Демир. Силиконката работи в модна агенция "My agenci"- предприятието от три години е под контрола на Трактора.

Според някои специалисти по конспирациите Катрин била от тези красавици, които шпионирали баровците, до които се докопат, и събират компромати за тях. Известно е, че Алексей Петров е стар враг на Ахмед Доган и е много вероятна хипотезата за пробутването на любовница в кревата на Демир.

Столични клюкари пускат слух и че Русата Златка била заинтригувана от контакт със сина на Доган. Дали ще устои на плътските съблазни красивият младеж?

източник: БЛИЦ