Катрин Вачева има много спечелени конкурси и титли зад гърба си. Сексбомбата, която оучаства в музикални видеоклипове, заедно с Киро Скалата работеше в предаването "Фитнес мания", а отскоро създава и собствени модели дрехи.

През лятото тя беше в Милано по покана на италианска модна агенция.

На 19 март тази година Катрин беше зверски пребита от футболиста Орлин Орлинов. Още няма никакво развитие по делото.

- Катрин, разбрах, че си получила заплахи по телефона?!

- От скрит номер ми звъняха доста продължително през нощта. Бях в Милано. Като вдигнах, мъжки глас каза: “Къде си?!” Попитах: “Кой се обажда?” А той: “Не ме ли позна?” “Не.” Тогава гласът продължи: “Много добре се познаваме! Но този път няма да те бия, направо ще те убия!” Бях сънена, нищо не мога да кажа за гласа. Това ме разболя за няколко седмици напред...

Обадих се на адвокатката ми. Поисках от мое име да пусне молба до прокурорката да се направи разпечатка на телефона ми. Прокурорката ми каза, че в този ден, час и минута не съм имала повикване, представи си! При положение че вече и скритите номера се идентифицират...

- В същото време за делото срещу твоя нападател - футболиста Орлин Орлинов, не се чува нищо. Защо?

- Вече 9-и месец чакам. По мое мнение разследващата полицайка работи в полза на нападателя ми Орлин Орлинов.

За съжаление вече започнах да подозирам и прокурорката по делото. Чух, че те двете са бивши колежки... Усещам и типичната женска злоба към мен, въпреки че би трябвало да е точно обратното и като жени да ме подкрепят и разбират по-добре...

Поисках отвод на полицайката. Не че има някакъв резултат, но сега искам отвод и на прокурорката. Защото до мен стигна информация, че са давани и пари... Докога в тази държава ще се прикриват престъпниците и ще се дават пари под масата?!

През изминалото време има доста прикрити неща, които на този етап няма как да коментирам. Чудя се какво ще се случи след още няколко месеца. Ще става все по-зле, защото нови доказателства очевидно няма как да се появят. Момичетата, които са пострадали като мен от Орлинов, въобще не са викани на разпит. Някой има сметка делото ми да бъде мачкано. Подала съм жалба до вътрешния министър Цветан Цветанов, в която излагам притесненията си, че има тенденциозно забавяне на делото. Вече е назначена проверка по случая и очаквам комисията да си свърши работата.

Няма да се откажа, докато делото не влезе в съдебната зала и този човек не понесе санкцията за престъплението, което е извършил спрямо мен! Защото той няма да се спре.

Агресията към жени му е заложена в психиката. Той е причинил на толкова много момичета страдание! Ако сега има някакво затишие, то сигурно ще е пред буря. Засега Орлинов нито е лекуван, нито е наказан за деянията си. А аз вече не вярвам на съдебната система!

- Катрин, след като каза в интервю за „ШОУ”, че цената за секс с “ледената кралица” Асдис Ран е 2000 евро, виждали ли сте се с нея?

- Това не е мое твърдение, а нещо, което съм чула. Да, засякохме се. В столично заведение бяхме на съседни маси и се погледнахме на кръв. Когато тя тръгна към тоалетната, мислех да я последвам, за да се обясним, а и до друго можеше да се стигне... Но приятелките ми ме спряха.

- Женски бой?

- Бях намислила да си поговоря по-остро с нея, защото тя нито ме знае, нито ме познава, за да говори, че чула, че съм искала да си направя PR с побоя. Що за глупост? Грозна история!

- Цяло лято вестниците не ви оставиха с футболиста от “Черноморец” Мартин Тошев. Имахте ли наистина любовна афера?

- Ox, лятото отдавна мина... Мина му сезонът на Мартин! След инцидента не исках да се занимавам с никакви мъже по никакъв повод, но Мартин беше доста настоятелен, не беше типичният сваляч, той е много добро и възпитано момче. Известно време на морето бяхме заедно. Имах хубави моменти, успокоих се, пак започнах да се усмихвам...

Но трябваше да заминавам за снимки в Милано. Поразредиха се контактите ни. Не сме се карали. От само себе си връзката ни приключи. С никой друг футболист, за които се пише, не съм имала нищо общо. Иначе в профила си във “Фейсбук” мога да направя два национални отбора, голям интерес има към мен от тяхна страна...

- Наскоро фолкпевицата Пепа нарече децата на известни певици и манекенки от богати мъже “касички”...

- Не е гаранция, че когато родиш едно дете на някой богат мъж, той няма да те напусне. Ето, Алисия - млада, хубава и какво й се случи! Знам, че Валери Божинов много я е обичал. И тя му е родила дете, защото го е обичала. Не вярвам някоя жена да ражда деца само за да се облагодетелства.

- С Азис сте много добри приятели. Вярно ли е, че се е намесил много сериозно в живота ти преди време?

- Васко беше много дълбоко в една моя тежка любовна драма. Обичах един мъж безрезервно, така съм обичала само един път в живота си - голямата ми любов! Оказа се, че Васко познава много добре миналото му, разказа ми някои неща, от които ме заболя доста, не мигнахме въпросната нощ. На сутринта като си тръгвах, ми каза:

“Знам, че сега ме мразиш, но един ден ще разбереш, че е за твое добро!”

И аз съм ги сдобрявала с Китаеца не един и два пъти. Плакал ми е в 2 часа през нощта за него и аз съм ставала, отивала съм при Ники и съм го взимала, за да ги срещна. Ники също много обичаше Васко...

Едно интервю на Валерия Калчева, БЛИЦ