"Не съм любовница на Иво Тонев! Обичам "Левски", но нямам интимна връзка с директора на клуба", каза манекенката Катрин Вачева.

Интригата, че между тях двамата има нещо, върви от няколко седмици в София.

Фоторепортерите на "България Днес" засякоха мацката и левскаря в известно столично заведение. Близо един до друг са Катрин Вачева, Иво Тонев и мениджърът Лъчезар Танев.

Докато шефът на "Левски" и известният футболен агент обсъждат нещо, манекенката загадъчно се усмихва на преден план.

*Катрин Вачева се усмихва, докато шефът на "Левски" разговаря по телефона

"Засякохме се случайно. Иво знае коя съм, аз също знам кой е той, но това е всичко", категорична е Вачева.

"В момента съм свободна, нямам си гадже. Силна жена съм и мога да карам и без мъж. Не мога да кажа твърдо, че никога повече няма да имам връзка с футболист. Опарих се с един такъв, Орлин Орлинов, който ме нападна и преби. Но вече преживях шока. В края на месеца ще се гледа делото, което водя срещу него. Надявам се да си получи заслуженото.", сподели тя.

*Красавицата е в отлично настроение, докато Иво Тонев изглежда доста угрижен

"Орлинов е скрит шизофреник. Ако тази негова диагноза излезе наяве, никога повече няма да му разрешат да играе футбол. Не знам дали редовно си пие хапчетата, дано да слуша лекарите и да го прави.", допълни тя.

*Катрин в гореща фотосесия

Вачева признава, че трудно е преглътнала разочарованието от мача "Левски" - "Славия", който лиши "сините" от титла.

"След края на първенството пътувах до Израел - разказва манекенката. - Отидох на Стената на плача и написах моята молитва към Бог. Пожелах късмет на "Левски" и догодина да завършат на първо място."

*Катрин Вачева се моли за "Левски" на Стената на плача в Йерусалим