Катрин Вачева: Не съм надута, нито надменна

31 януари 2012 | 14:13
Прочетена
11333
 

"Проектът „Лошите момичета на България“ ми хареса още след като прочетох заглавието. Има провокация, загадка, харизма… Така наречените „лоши момичета“ винаги са желани. Това е както лошите момчета – там е адреналина, тръпката, комбинацията на сексапила, красотата, ловкият ум, смелост и различност.“, казва Катрин Вачева.

Сексапилната брюнетка, освен, че е една от героините на хитовото четиво, е и красавицата, която ни гледа от корицата му.

Катрин говори пред zasada.bg за участието си в книгата, за случващото се в живота й, за бъдещия си филмов дебют, за развитието около делото срещу Орлин Орлинов и още куп любопитни теми.

- Каква беше за теб 2011-та – в личен и професионален план?
- 2011-та беше година 50/50, ако мога така да се изразя. В професионален план направих хубави фотосесии, които имаха голям успех, Снимах се в документалният филм „Под Дъгата“ на българският режисьор Илия Костов, с малка епизодична роля. Пътувах и реализирах доста ангажименти в чужбина. Направих много красиви модели дрехи в моето ателие, имах доста поръчки около абитуриентските балове и нова година. Разбира се, наред с това си ми вървяха и телевизионните изяви – журирането ми в конкурси за красота, както и честите покани да бъда водеща на различни мероприятия. В личен план – мъжът, които цяла България видя до мен – Петър, за съжаление съдбата ни раздели, не по мое или негово желание. Други са обстоятелствата и не ми се иска да ги коментирам. Това малко ме подтисна и като че ли се отдадох само на работа.

- Наскоро взриви медийното пространство с една убийствена фотосесия! Разкажи ни за нея. Разбрах, че след това доста футболисти са се превърнали в твои фенове и са те „нападнали” във „Фейсбук.
- Фотосесията наистина се получи доста добре, получих изключително много хвалебствени писма за нея, което разбира се много ме зарадва и това означава, че аз и екипа фотографи Георги Божков и Любо Любенов сме свършили страхотна работа, която да радва окото на всички почитатели. Разбира се, след като сесията се появи навсякъде и най-вече видяна в спортните сайтове няма да скрия, че наистина ми писаха доста от родните ни футболисти. Получих комплименти за снимките ми и за това, че отново съм в перфектна форма да радвам и впечатлявам с работата и визията си. Какво друго да кажа за сесията – pешихме да включим и една красива персийска котка – изобщо не е лесно да се снима с животинче, само това мога да кажа. Но въпреки това успяхме да заснемем много добри кадри. Бях доста болна на тези снимки, но май никои не разбра… (смее се) Но 10 дни след сесията заминах за чужбина и за съжаление развих много тежка ангина, заради която ми се наложи да вляза в болница…

- Защо толкова често се „заиграват” футболисти с моделки и фолк певици?
- Този въпрос са ми го задавали много често и този път отговорът ми ще е същият – просто физическо привличане. Манекенките имат хубави тела, секси са, поддържат ги с тренировки и диети, за да изглеждат добре на подиума или на снимки. Певиците също трябва да изглеждат добре на сцената. Футболистите тренират и поддържат форма, все пак това, с което се занимаваме се показва пред аудитория. А и все пак едно е да каже футболист: „Аз ходя с манекенка или с еди си коя певица, отколкото: „Аз ходя със счетоводителка“, нали така?!

- Скоро ще те видим във филмова продукция. Разкрий малко повече около новото ти амплоа, на актриса.
- Филмовата продукция е на българският режисьор Илия Костов, режисьор и продуцент на филмите “Време за жени“ (2006), „Асистентът“ (2002), „Трака-трак. Филмът „Под дъгата“, в който аз бях поканена да изиграя малка епизодична роля, е филм с 3 различни истории. Имало е кастинг, но режисьорът не харесал нито едно момиче, видял ме по телевизията, давайки интервю и казал – нея искам! Когато ми се обадиха, до последно си мислех, че е скрита камера и не вярвах. Интересно е, но е и доста трудно – един кадър с една дума се повтаря най-малко 50 пъти! Има забавна сцена, има и гола… Друго не издавам. Скоро ми се обадиха и за друг проект – там нещата обаче няма да са до сексапил, а до нещо много по сериозно като роля. Времето ще покаже.

- Беше включена в книгата „Лошите момичета на България”, като дори украси и корицата. Как погледна на идеята за подобен проект, в който място да намерят известни наши красавици, прочули се по различни начини? Смяташ ли, че в България да си красива и известна е равносилно в очите на хората, едва ли не на определението “лека”?
- Проектът „Лошите момичета на България“ ми хареса още след като прочетох заглавието – има провокация, загадка, харизма… Така наречените „лоши момичета“ винаги са желани – това е както лошите момчета, там е адреналина, тръпката, комбинацията на сексапила, красотата, ловкият ум, смелост и различност. Ние сме много коментирани, слагани в какви ли не рамки и образи, но безспорно желани и където и да се появим привличаме внимание и събуждаме греховни желания в мъжете и злобни коментари от страна на жените. За мен е удоволствие и чест, че именно мен избраха за корица на тази книга. Не, разбира се, защото съм най- скандална или лоша (смее се ). Просто авторска преценка, за което благодаря за отдаденото внимание към моята личност.

- Има ли според теб някакво по-специално отношение към успелите жени в България? Сякаш всички са сложени под общ знаменател?
- Като, че ли има специално отношение към успелите хора в България и за съжаление по мои наблюдения то по скоро е негативно, отколкото положително. Ще се изразя с познато клише: „Славата е нож с две остриета“ – и това за мен е абсолютен факт. Приятно е, когато хората те разпознават и ти се радват, но понякога нямаш това лично пространство, съобразяваш се къде, с кой излизаш, какво правиш. Злобата и завистта са две от най-лошите черти на българина. Стоят деградирали по домовете си, без цели и желание за развитие, седнали инкогнито пред компютрите си и вместо да направят минимално усилие да погледнат собственият си живот – те по най-долен начин изсипват купища обидни думи по адрес на този или онзи, когото са видели по телевизията. Жалко, но факт. Популярните хора не са щастливи и нямат приятели, те често са недооценени и често мразени именно заради амбициите им да доказват себе си и това, с което се занимават във времето. И друго не мога да разбера, защо винаги една успяла жена трябва да дължи успехите си на някого? На мъж с пари? Който иска да вярва, мен никога никой не ми е подавал ръка за нищо и съм стигнала дотук, борейки се сам-сама, защото съм изключително амбициозна от малка и съм благодарна на моята майка, която винаги ми е давала кураж и ми е казвала „Опитай, пробвай, пък каквото стане“ И в крайна сметка се получиха нещата и стигнах сама дотук.

- На читателите ще е интересно до къде стигна делото срещу Орлин Орлинов?
- Делото е факт, тече си, напук на всички спекулации и жълти статии, че е прекратено или какво ли още не. Доста дълго чаках, но не се отказах, няма и да се откажа докато не дочакам справедливостта, за която се боря. Много хора се опитаха да ме смачкат психически, да ме изкарат каква ли не… Търпя и гледам да не приемам толкова навътре всичко казано и изписано за мен… Болката си е моя, аз си я знам, но поне, ако очакват да ме видят сломена и отчаяна, то ще ги разочаровам! Аз съм много силно момиче и ще отстоявам себе си, въпреки всичко.

- Какво не знаят хората за Катрин Вачева?
- Какво не знаят хората за мен ли? Хммм… Винаги съм била безкрайно откровена и естествена във всяко едно мое интервю, отговаряла съм на доста неудобни въпроси без притеснение. Аз съм си такава – пряма и истинска. Има хора, които ме мислят за надута и надменна. Разбира се, хора, които не ме познават. Може би, защото гледат опаковката и дори, когато разговарят с мен, им трябва повече време, докато приемат в едно опаковка и съдържание. Харесвам се такава, каквато съм. Обичам живота си такъв, какъвто е. Обичам приятелите си, хората, но не забравям, че трябва и да се пазя от тях. Не всеки ти мисли доброто. Правя всичко по силите си, за да не нараня хората, на които държа и обичам, често дори бих дала живота си за тях. Не съм надута, държа се така, както се отнасят към мен. Безразлична съм към просташкото, подминавам го. Ценя чуждото мнение, стига да е добре подплатено и аргументирано. Не вярвам, че има човек повече от друг човек – всички сме хора, равни. Просто е до възпитание. Насилието във всякаква форма и вид ме отвращава! Не толерирам високомерие! Вярвам в Бог. Знам какво искам да постигна. Не си губя времето да съжалявам за минали несполуки,напротив, изваждам си поука и продължавам напред.

- Какво ще пожелаеш на читателите за новата 2012-та година?
- Пожелавам на всички читатели да бъдат здрави, да показват своята обич и уважение към любимите си хора, роднини и приятели колкото се може по-често, а не само по определени поводи и празници. Една добра дума, един мил жест значат много и топлят душата, макар и в забързаното ни и изпълнено с проблеми ежедневие, в което живеем. Бъдете положителни, гонете мечтите си и се усмихвайте по-често. Един живот живеем – бъдете по-добри!

Вижте фотогалерия:

Катрин Вачева в еротична фотосесия (18+)

Свързани новини

Галерии

Коментари

best prices
22 март 2014 | 13:01

vheDak Appreciate you sharing, great blog article.Thanks Again. Cool.

best link build
16 октомври 2013 | 04:25

T5xyz7 Thanks-a-mundo for the post.Really looking forward to read more.

Social bookmarks
19 април 2013 | 16:17

8ocoPH Say, you got a nice blog post.Thanks Again. Awesome.

buy clomid no prescription
01 март 2013 | 08:38

R3p9UD This is one awesome blog article.Thanks Again. Awesome.

Bristol Airport Hotels
20 април 2012 | 04:44

YRH983 Thank you for your post.Thanks Again. Cool.

Abdelkarim
27 март 2012 | 06:35

My hat is off to your astute cmonmad over this topic-bravo!

Keshawn
27 март 2012 | 06:17

At last! Something clear I can udnertsand. Thanks!

!!!!!!
04 февруари 2012 | 23:55

I tazi ne obichala da laje! Da ja popitam kakva sadba ja e razdelila s majat s koito se pokaza pred cjala Bulgaria

шаро
01 февруари 2012 | 02:04

МНОГО ГРОЗНА.ОТ КЪДЕ СА ТИ СЕ ОБАДИЛИ МА ПАЧА,ОТ ПОРНО ХАРД ГАВРАДЖИЙСКА ИНДУСТРИЯ.ЛЪЖКИНЯ.КВА РОЛЯ ИГРАЕШ В ТОЯ ФИЛМ ПОД ДЪГАТА.ТАЯ ДЕТ СЪБИРА ПАРИТЕ ОТ КЕНЕФА НА НЕКОЕ ЗАВЕДЕНИЕ,ЗА ДРУГО НЕ СТАВАШ УРОД.

stil
31 януари 2012 | 23:22

TRAVESTIT

кака Гинка
31 януари 2012 | 22:51

Пак ли тая УФСЪ,бе?Поне пишете за някоя друга,да има разнообразие!Стадото е голямо...

Мишел
31 януари 2012 | 21:48

" Не съм надута, нито надменна". За сметка на това пък си много грозна.

До въпросната Катрин
31 януари 2012 | 21:18

Слушай Катринке, много си заблудена, да знаеш. Първо не си кой знае каква красавица. Второ-за каква завист говориш? На такива като тебе силиконки (чалгаджийки и моделки) завиждат и се прехласват само тъпоумните тийнейджърки, вместо да си четат уроците за да станат достойни хора. Това, че ритнитопковчетата са ви фенове -не е за хвалба. Свестните, достойни мъже с такива като тебе не се занимават. Аз например завиждам , но на съвсем други хора. На доцент К. , например, която обикаля света и чете лекции в най-престижните университети. Тя също носи маркови дрехи и е много по-красива от теб, макар че е по-възрастна. Но нея хората я уважават заради интелекта ѝ и владеенето на 5 езика. А тебе ти гледат само голите силиконени ц..и, които, честно казано въобще не ми харесват. Взела си се много насериозно....Такива като тебе са достойни единственно за съжаление. И пак казвам-не си красива. Поулиците на София ако тръгна, на десетата минута ще съм намерил поне десет жени по-красиви от теб. А и си помисли-какво друго имаш освен силикон и самочувствие ? И още- ИСТИНСКИТЕ мъже не бият жени. А тебе май те преби някакъв футболист, ако се не лъжа. Прави си изводи...И по леко го давай. Милиони са българските жени по-достойни от теб, за да се правиш на "звезда"

kiko
31 януари 2012 | 20:56

iz4etoh cialoto interviu- osven krasiva e i umna ,na4ina po koito se izraziava i vsi4ko ,vie ste tapoumnite tuka koito pi6ete tapotii i na bialoto kazvate 4erno

Смях...
31 януари 2012 | 20:30

Тая е много тъпа. Как може да сравнява професията на счетоводителката (която при всички случаи е образована) с разни чалгаджийки, които не стига , че са в тинята на обществото, неграмотни, повечето ромки, ами на са и най-вредните (особено за децата) , твари в България

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Ивана от "Игри на волята" се разхвърля

Зрителите бесни на брюнетката

Галя от „Каризма” показа цици

Певицата се върна в социалните мрежи

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Дете-чудо влезе в "Откраднат живот"

Иво става звезда по телевизията у нас още на 2 години

Камен Во.: Молитвата днес е за Милен. А, утре за нас

Актьорът получил знак от съдбата

Ето как Дебора пребори паник атаките

Фолк певицата няма мъж до себе си

Антония-първа дружка с плеймейтката Осипова

Участничката във "Фермата" няма гадже

Биляниш: Бебето ми помогна да се спася от булимията

"С бащата на детето ми не сме заедно, но работим за семейство", категорична е певицата и модел

Щерката на Лияна показа гаджето

Чака ли бебе 18-годишната Дениз?

Лоренцо: Дано нямам любовния живот на мама

Синът на Софи Маринова се разделил с приятелката си

Алисия показа мъжа си

Певицата пусна рядка снимка на близост

Михаела Маринова: Не харесвам силикона

Певицата изправя зъби с брекети

Мария стяга трета сватба?

Готова съм да съм булка, каза изпълнителката

Жената до Милен Цветков: Шест месеца без теб, любими!

Номероложката Милена с трогателен пост

Ето го порасналото момче на Димитър Рачков

Синът на актьора прилича повече на майка си Христина

Сашо Диков направил Дана журналистка

Дългокраката госпожица му направила впечатление с футболните си познания

Елен Колева лекува с ръце

Пациенти я спасили в коронакризата

Деси Банова:Няма да се развеждам с Росен

Синоптичката ядосана на слуховете, че е пред раздяла с бившия президент

Тв и Риалити

Издънки

Обвиниха Люси Иларионов в изнудване

Режисьорът забрани видеоклип на Меди, но за кратко

Фенка заби Донков: Що се държиш като гангстер?!

Критикуват актьора, че няма нормално поведение до жена си

Виж още от Издънки

Култура

Лили Иванова пее за Вазов

Примата част от филма за Патриарха на българската литература

Джаро се завръща като мафиот

Михаил Билалов пак героя от ъндърграунда

Виж още от Култура

Fashionista

Румен Радев разхожда Версаче в Милано

Българинът представи моделите на прочутата марка през септември

Вижте чантата на Джей Ло

Латино дивата стана и моден дизайнер

Койна Русева, Теодора Духовникова и Радина Боршош станаха принцеси

Трите се снимаха за първи път заедно в Княжеския дворец

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.