Новата "Мис България", Тамара Георгиева, се превърна в обект на жестока критика, само минути след като бе избрана за най-красивата жена в страната ни. Към негативните коментари се присъединиха и много известни личности като Евгения Калканджиева, която я посъветва да посети пластичен хирург. Катрин Вачева също не прояви колегиалност и разкритикува Тамара.

"Когато ти слагат короната „Мис България“, никак не върви да нямаш огледало, да не погледнеш и коригираш недостатъците си преди един толкова сериозен конкурс. Ирина Папазова се опитва да я оправдае с лоша снимка, но това е комично и несериозно, все пак никой не се уповава като мнение само на въпросната снимка", споделила моделката.

Както много коментиращи в интернет, така и Катрин е твърдо убедена, че Георгиева трябва да се откаже от титлата си. 

Това момиче Тамара стои като мумия, съжалявам, че го казвам, но в нея няма никаква емоция, никакво излъчване, къде е живецът, блясъкът, радостта, ако щеш, в това лице, след като е новата "Мис България, питам аз? Освен това се вижда с просто око, че има филъри или ботокс в лицето. Няма естествена гримаса, едва се усмихва, едно такова изкуствено. Бумът, който сега се случва около Тамара, преди години се случи и около името на Антония Петрова. С тази разлика, че Антония има дар слово, говори като политик, има присъствие и харизма. Тук не говорим за красота – трябва да имаш присъствие. Остави го даже кривия нос – пластични хирурзи колкото искаш. Но тя не ме грабва като личност“, разкрила още Катрин в интервю за "Шоу".