Катрин Вачева нацели на хляба мекото.

Скандалната силиконка стана популярна преди няколко години след побоя, който й нанесе футболистът Орлин, пише столичен ежедневник.

След това тя с възползва от шума покрай себе си и се набута във ВИП Брадър през 2015 г. След излизането си от формата обяви, че се е сгодила за своя приятел Милен.

Двамата бяха неразделни, но изненадващо развалиха годежа. Година след това, Вачева отново изглежда повече от щастлива. Запознати с личния й живот споделят, че моделът си е намерила мастит бизнесмен, който да спонсорира охолния й начин на живот. Катрин изкара близо месец в обикаляне на топ дестинации по света, като документираше прилежно всеки ден с екзотични снимки. И тук изниква логичният въпрос -кой плаща сметката?

Първо моделът посрещна рождения си ден в Сингапур. Празничната вечеря се състоя в ресторант на последния етаж на хотел, в който една нощувка излиза 520 евро. Катрин така и не сподели кой е бил нейна компания и съответно кой е платил целия масраф. Или тя не иска някой да й отмъкне ценната находка, или платежоспособният господин не иска да свързват името й с нея.

След като се излегна в тузарската хотелска стая по бански, Вачева стегна куфарите за дълга почивка в Бали.

Там тя се щракна със своя дружка, но надали двете са останали без мъжка компания, но отново зад кадър. Катрин подразни зложелателите със снимки от лазурните плажове, както и от екзотични изживявания като яздене на слон и близка среща с тигри.

А след като насъбра тен по плажовете на Бали, моделът се отправи към Дубай. Видимо тя знае как да си угажда, особено когато има кой да спонсирира мераците й.