Скандалната моделка Катрин Вачева, която определено знае как да привлича внимание върху себе си, зарадва феновете си с провокативни свои снимки, пускайки ги смело във Фейсбук.

На фотосите се вижда как тя мачка чаршафите с татуиран мускулест младеж. Двамата се прегръщат разкрепостено полуголи на огромно легло, показвайки силна интимна близост, а манекенката прикрива огромният си бюст с ръце.

Катрин е от личностите, които рядко разкриват подробности около личния си живот, но сега очевидно е намерила своята половинка, щом така явно и несвенливо се показва с него, коментират в светските среди.



От коментарите под снимките се вижда, че по всяка вероятност съществува и доста пикантно видео, в което двамата правят секс и което, ако види бял свят, зрителите ще има какво да научат от него.

От няколко месеца насам г-ца Вачева изцяло е ограничила светските си изяви, не се появява по партита и мероприятия и по всичко личи, че се е отдала на човека до себе си.



Едва преди няколко дни миската се появи на финала на конкурса Плеймейт България 2014, облечена в стилна бяла рокля, с което отново предизвика интереса на медиите върху себе си.



Макар че не пропусна да се снима с фенове, тя твърде бързо си тръгна от събитието.