Заради извънредната обстановка в страната, за пръв път в живота си Катя от дует "Ритон" посреща днешния си рожден ден без гости. "Скучен се очертава рожденият ми ден... Този ще остане един от незабравимите ми рождени дни - без гости. Но пък най-многолюдният беше преди много години, в тогавашния Ленинград за 20-годишния ми юбилей. Бяхме на международно турне с много други колеги от цял свят и голям оркестър. Събрахме се на едно място 60-70 души, ако не и повече...", спомни си певицата в живо включване в "Преди обед".

В обстановка като настоящата, в която властите наредиха да си стоим по домовете, отново актуален е един от хитовете на дуета - "Не идвайте на гости". Семейството е известно с това, че вратите на дома им винаги са били широко отворени на близки и приятели.

"Това парче е на 30 години. Сега в държавата има здравословен проблем, а през 90-а година имаше политически. Тогава имаше много умрели мечти, сега има починали хора", заяви Здравко. Той вметна, естествено с нотка хумор, че с Катя временно са спрели целувките.

снимка:фейсбук дует ритон