Уникална чанта като акордеон показа Катя от дует „Ритон” по време на разходката си из Ниш. Тя и съпругът й Здравко започнаха новата година с пътешествие, което означава, че ще им върви на пътуване през цялата година. Това не е нещо необичайно за дуета, тъй като любимците на българите кръстосват неуморно цялата страна заради участия, на които представят хитовете от новия им албум "Златен Ритон".
В първите дни на януари "Ритон" посети Ниш.

Изпълнителите на набиращия все повече популярност хит "За последен път ти повтарям" се разходите из центъра на сръбския град и разгледаха Нишката крепост, която е от 18 век и подземния град. Катя и Здравко си направиха снимки за спомен от пешеходния булевард, който се простира пред крепостта. Звездите се разходиха и по "Калайджийско сокаче" - стара занаятчийска улица, която е изпълнена с духа на стария град Ниш, а от многобройните кафани се носи ароматът на добро кафе и традиционните за Сърбия месни специалитети като ущапци, плескавици и вешалици.
Катя и Здравко не пропуснаха да си направят снимка край бронзова скулптура на "Казанджийското сокаче", която изобразяваща нишкия ловец Калча с вярното му куче и писателя Стефан Сремац, живял в Ниш в края на 19 век.