Музикалното семейство засне актуалното напоследък сред звездите по цял свят лирик видео. В него паралелно с картината тече е текстът на песента, който е на водещия от БНТ Драгомир Драганов.

С този проект

изненада своите почитатели. За последните 5 години Катя и Здравко издадоха 3 албума: "Пътят към твоето сърце" (2014 г.), "Ритон в ритъма латино" (2017 г.) и юбилейния "Златен Ритон" (2018 г), но не бяха снимали видео версия на нито един от хитовете си в тях.

Дует "Ритон" пусна видео към "Твоята жена" - пилотното парче от новия им албум.

дуетът

"Това беше така, защото се превърна в тенденция изпълнители от нашия ранг по цял свят да пускат лайфове от големите си концерти, вместо клипове. Този път решихме да направим изключение и заснехме лирик видео на "Твоята жена", с което се надяваме наистина да сме зарадвали нашите фенове", заяви Здравко Желязков.

Всички нови песни от предстоящия албум също ще се сдобият с лирик видеа. Песните си "Ритон" ще представи на грандиозен концерт в Зала 1 на НДК на 30 май, четвъртък. Катя споделила наскоро, че избрала датата с помощта на астрологията и нумерологията. Окончателно се спряла на датата, защото според небесните тела тя била най-подходяща и я потвърдили пред управата на НДК. Случайно или не, 30.05 съответства на последните четири цифри от мобилния номер на Катя.