Безупречната кожа започва с правилната грижа. Особено важна е тя при промяната в сезоните, защото това предразполага не само към смяна на гардероба, но и към по-специални грижи за поддържане на здравословен вид на кожата.

Именно иновативната серия за грижа за лицето на NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy ни изненада много приятно тази есен. Нейната активна anti-age формула е коктейл от два мощни антиоксиданта – коензим Q10 и витамин С.

Коензим Q10 има ключова роля във всички процеси в организма. Той доставя енергията на клектите, необходима за регенерацията им. Чистият Витамин C от своя страна е много мощен антиоксидант, който стимулира и производството на колаген. Освен това, двете съставки заедно са в състояние да увеличат приема на кислород от кожата с до 50% и да я поддържат здрава и жизнена.

Високоефективната формула се съдържа във всички продукти от серията – дневен, нощен и околоочен крем, а витамин C присъства в чист вид в нощния и околоочния крем, благодарение на иновативните им алуминиеви опаковки, които не позволяват загубата на неговите характеристики.

Освежаващият и интензивно хидратиращ дневен крем NIVEA Q10plusC се бори активно с първите бръчки и признаци на умора. Изключително важно е в ежедневната грижа за кожата след 30г да се използват продукти, обогатени с коензим Q10. Те повишават естествените нива на Q10 в кожата и й дават енергия да се бори с бръчките отвътре. В допълнение, надеждната UVA/UVB защита със SPF 15 предпазват кожата от вредното влияние на слънцето.

За да се осигури най-добра защита на кожата, дневната грижа трябва да се комбинира с нощна.

Докато спим, кожата ни усвоява най-ефективно полезните съставки, именно затова е от изключителна важност да подберем правилната нощна грижа. NIVEA Q10plusC енергизиращ нощен крем против бръчки е чудесен избор, а резултатът e видимо по-малко бръчки и свежа, енергизирана кожа на сутринта.

Коя жена не би искала да притежава свеж и сияен поглед? Кожата около очите е много тънка и остарява малко по-рано, отколкото кожата на лицето. Затова за най-деликатната зона около очите използвайте NIVEA Q10plusC енергизиращ околоочен крем против бръчки, който озарява зоната. Бързо абсорбиращата се формула увеличава клетъчното дишане и ефективно намалява фините линии.

Фините бръчки, сухата кожа и тъмните кръгове под очите обикновено лесно се побеждават с помощта на редовна грижа, качествена и ефективна козметика и здравословен начин на живот. Подходящите продукти са най-мощното ни оръжие по пътя към красотата и нужната доза самочувствие, затова се доверете на марка №1 в грижата за кожата.