Сръбската звезда Драган Коич-Кеба гостува  в България през изминалата седмица и зарадва с програмата си своите почитатели в София и Пловдив.

Конкретният повод за идването му бе издаването на неговия нов албум Fer ubica на родния пазар от музикална компания Diapason Records.

Кеба е гостувал многократно у нас и не крие, че винаги идва с удоволствие да пее пред българска публика.

Само ден преди да пристигане в нашата страна сръбската легенда се завърна от успешно турне в  САЩ. „Едва ли не слязох от самолета и отпътувах към България.”, шегува се изпълнителят на Ti hodas sa njom. „Направих го обаче с огромно удоволствие, защото винаги ми е приятно да пея в България, където хората ме познават и знаят моите песни. Българската публика е невероятна!”, каза още той. Кеба съжалява единствено, че е изнесъл само два концерта. „Надявам се следващия път, когато дойда у вас, да имам възможност да посетя повече градове и да се срещна с почитателите на моята музика навсякъде. Много бих се радвал да мога да направя едно турне в цяла България!”, довери още той.

По време на двете си участия певецът промотира песните от новия си албум. CD-то съдържа цели 20 композиции, от които 10 са добре познати хитове на публиката, а останалите са чисто нови парчета. От новите песни родната публика се зарадва особено на разтърсващата балада Fеr ubica, дала заглавието на албума и разбира се, на Ona to zna - кавър на тоталния хит на Азис „Сен Тропе”.