Избраницата на принц Хари се появи в целия си блясък на събитие, на което беше и Елизабет II. Това е първата публична изява на бъдещата кралска снаха в присъствието на кралицата, а поводът за нея бяха празненствата от вчера в чест на Деня на Общността на нациите, известна в миналото като Британска общност.

Появата на принц Хари в компанията на годеницата му на религиозната церемония, отслужена в Уестминстърското абатство в Лондон, е красноречив знак за включването на бившата американска актриса в британското кралско семейство. Припомняме, че датата на сватбата им е насрочена за 19 май.

На тържественото събитие Меган бе облечена в бяло вталено палто и черна рокля, прикриваща коленете, на дизайнерката Аманда Уейкли. Като част от протокола беше и шикозната бяла шапчица по дизайн на Стивън Джоунс.

Елегантните й тъмносини обувки бяха допълнени от нежен тъмносин клъч. Нямаше как да не забележим обаче, че същият дизайн и цвят обувки носеше и Кейт Мидълтън.

Мидълтън бе заложила на любимия си чифт на британския дизайнер Rupert Sanderson, с който често сме я виждали и който е на цена от 425 паунда. Меган пък бе подбрала Manolo Blahnik на цена от 450 паунда.

От своя страна херцогинята на Кеймбридж, известна с безупречния си стил, бе заложила на тъмно вталено палто и рокля на бранда Beulah.

Както вече загатнахме по-горе, на церемонията присъстваше и самата Елизабет II, придружена и от други членове на кралската фамилия, сред които принц Чарлз и съпругата му херцогиня Камила.

В писмено обръщение Нейно величество фокусира речта си върху здравата спойка, съществуваща в Общността на нациите, в която влизат 2,4 милиарда души от 53 страни по света.

Текст: Woman.bg