Британските принцове Уилям и Хари, придружени от половинките си Катрин и Меган Маркъл, взеха участие в провеждащия се в Лондон форум на Кралската фондация. Това е първият подобен съвместен ангажимент на двете кралски двойки. "Много сме щастливи, че Меган присъства на първия ни форум", заяви принц Уилям в началото на събитието.

Едва ли някой би се изненадал, че Меган Маркъл и херцогиня Катрин приковаха погледате към себе си, особено като се има предвид, че това е първата им съвместна официална проява. И за двете кралски двойки предстоят щастливи събития. През април се очаква да се роди третото дете на принц Уилям и херцогиня Катрин. Двойката обяви, че Кейт е бременна през септември 2017 година.

На 19 май е сватбената церемония на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Те ще сключат брак на 19 май в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор. Размяната на обети ще бъде извършена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна церемония ще бъде ръководена от епископ Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор.