След като медии и фенове часове наред чакаха появата на принц Уилям и Кейт заедно с новородения им син, желанието им най-накрая се осъществи.

Щастливите млади родители излязоха от болницата "Сейнт Мери" вчера в 21:15 ч българско време, за да покажат за първи път момченцето си пред британците и света.

Първоначално Катрин излезе гушнала в прегръдките сина си, след което бебето беше поето от татко му. Именно тогава двамата се отправиха към журналистите, за да отговорят на въпросите им.

С типичното си чувство за хумор принц Уилям заяви, че е много щастлив, че бебето е здраво и допълни, че е доста тежичък. Той беше категоричен, че няма да има проблеми с памперсите, тъй като още вчера се е пробвал със задачата и се е справил. Съпругата му също го похвали. Уилям заяви и че синът му все още няма име, но пък има устните на майка си. Принцът заяви още, че половинката му е много благодарна от факта, че синът им има повече коса от него.

След кратката среща с медиите Уилям и Кейт се върнаха в болницата, за да вземат кошчето на бебето, след което влязоха в чакащата ги кола, с която потеглиха към Двореца, пише bliasak.bg.