Херцогинята на Кембридж ще направи един приятен коледен подарък а своите сънародници - заедно със съпруга си принц Уилям те официално ще обявят радостната новина, че чакат наследник, предрече сайтът Contactmusic.

Според бившата съученичка и близка приятелка на Кейт Мидълтън Джесика Хей кралската двойка ще оповести бременността на Мидълтън в началото на следващия месец.

Новината бе публикувана в списанието "Life&Style”. По думите на Джесика Хей тя получила конфиденциалната информация от най-сигурен източник и в никакъв случай тя не е някакъв слух.

"Това ще бъде най-щастливото и прекрасно събитие, когато бъде оповестено", коментира съученичката на височайшата особа.

Джесика и Кейт посещавали едно и също училище - престижното "Марлборо". Госпожица Хей била и сред официално поканените гости от страна на младоженката на "сватбата на века" на британския престолонаследник миналата година.

Кралското семейство било очаровано пред перспективата да се сдобие с най-новия си член през 2013 година. Според Хей Уилям и Кейт ще бъдат идеални родители.

Те няма да разчитат много на дойки и гувернантки, за да бъдат възможно най-близко до първото си отроче. "Те се опитват да бъдат нормални хора в личния си живот, а това, разбира се, ще продължи и когато станат родители", коментира Хей, цитирана от БТА.