Британската певица и дизайнерка Виктория Бекъм потвърди информацията, че неотдавна изпратила няколко от своите колекции на Кейт Мидълтън.

"Очевидно тя харесва моите дрехи и ме помоли да й представя една от колекциите ми. Това, което ще й покажа, ще бъде от сегашната ми линия пролет-лято", заяви пред репортери съпругата на Дейвид Бекъм, пише БГНЕС.

Въпреки, че все още не е ясно какъв ще бъде изборът на Мидълтън, няма никакво съмнение, че тя избира рокля за предстоящата й сватба с принц Уилям, отбелязват британските издания.

*Принц Уилям и Кейт (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Предполага се, че Кейт се интересува силно от роклите на Виктория, които са подходящи за тържества и елегантни вечерни партита.

"Развълнувана съм и ще бъда много поласкана, ако тя облече нещо мое. Възхищавам й се невероятно много. Тя е красиво, младо момиче, има чудесна фигура и смятам, че дрехите й стоят прекрасно", посочи още Пош.

*Виктория Бекъм с рокля от колекцията й

Бившата звезда на "Спайс Гърлс" и футболистът Дейвид Бекъм, които очакват четвъртото си дете по-късно тази година, от известно време насам се радват на огромния успех на колекциите на Виктория, които вече се радват на одобрението и на редица знаменитости.

Дрехите на Пош, които бяха създадени с подкрепата на мениджъра Саймън Фулър, се превърнаха в любими за десетки холивудски звезди.