Април месец наближава, а с него и терминът на херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън.

Съвсем естествено това провокира още повече интерес към пола на бебето. Тази информация не е официално разкрита от бъдещите родители или от говорител на двореца Кенсингтън, но според медиите на Острова Катрин индиректно съобщава пола на бъдещия си наследник от няколко месеца насам.

Откакто през октомври бе обявено, че херцогинята очаква трето дете, тя все по-често е забелязвана да носи различни нюанси на синьото. Тя подбира цвета за почти всяка своя изява, като понякога залага на рокля, решена в този тон, друг път на връхна дреха, а често и на двете едновременно.

Любовта на Кейт към синия цвят през последните месеци накара мнозина лайфстайл редактори и блогъри да предположат, че нежната половинка на принц Уилям очаква момченце. Дали това е така или не ще покаже времето.

Кейт бе подбрала синьо и за последната си изява – посещението на Кралския колеж на акушерите и гинеколозите в Лондон. По време на срещата Мидълтън се видя и с акушерката, изродила дъщеря й принцеса Шарлот. Когато Модълтън съзря дамата сред насъбралото се множество, тя не скри радостта си от срещата и въодушевено прегърна акушерката.

Дамата се казва Джаклин Дънклин-Бент и е част от екипа, изродил принцесата през 2015 година в частното крило Линдо на лондонската болница Сейнт Мери, където бе роден и принц Джордж две години по-рано.

Дали и новият член на кралското семейство ще бъде роден в същото болнично заведение и дали Джаки ще изроди и него предстои да разберем..

Текст: Woman.bg