Кейт Мидълтън планира да роди третото си дете в домашни условия, споделят приближени до Кралската фамилия.

Херцогинята на Кеймбридж се е отказала да роди в болнично заведение заради суматохата, която се получава при появата на всеки наследник, каквато имаше при раждането на малките Джордж и Шарлът. Кейт възнамерявала да роди или в двореца Кенсингтън или в имението на двойката в Сандрингам.

Нейният съпруг – принц Уилям, подкрепял напълно решението на своята любима Кейт. Не е ясно обаче какво е мнението на Кралицата по въпроса, пише missbloom.bg



“Преди всичко друго и двамата са съгласни, че раждането у дома ще спести на избраната болница огромната суматоха около събитието. Всъщност тяхното най-голямо притеснение идва от хаоса, който беше причинен в случая на предишните две раждания на херцогинята. Пред болницата имаше стотици журналисти, заедно със съвсем обикновени хора, които не си отиваха с дни. Именно затова двойката би искала да избегне всичко това при възможност.”

Джордж и Шарлът бяха изродени от специалистите в лондонската болница “Св. Мери”. Дни наред тълпи от журналисти, фотографи и почитатели на Кралската фамилия чакаха появата на Кейт и Уилям с новия наследник пред болничното заведение. Затова двойката не иска отново да създава дискомфорт на всеки един пациент или негов роднина, който по същото време се намира в болницата.