Херцогинята на Кеймбридж и модна икона Кейт Мидълтън ще сложи тиара за трети път като поводът е банкет по случай посещението на китайския президент Си Дзинпин и съпругата му във Великобритания.

Както съобщава лайфстайл списанието Hello! модното решение на херцогинята се съобразява с протокола на събитието, което има строго официален дрескод.

До сега Кейт е слагала тиара два пъти от 2011 г. насам, когато се омъжи за внука на британската кралица Елизабет Втора. Първият път беше на сватбата й, а вторият – на дипломатическо събитие в Бъкингамския дворец през 2013 г.



Въпреки, че все още не е потвърдено дали Кейт ще присъства по всяка вероятност тя ще се появи на приема в чест на китайския президент, тъй като именно съпругът й го покани на посещение по време на визитата си в Китай.

Дукесата прикова вниманието на медиите, след като в края на миналата седмица не присъства на сватба от висшето общество на Великобритания. Според запознати нейното неявяване е станало в последния моменти и принц Уилям е трябвало да посети събитието заедно със сестрата на Кейт – Пипа Мидълтън. /БГНЕС