Британките Кейт Мос и Кара Делевин ще са новите рекламни лица на испанската модна марка "Манго" за сезон есен-зима 2015/2016.

Двете супермоделки от различни поколения вече заснеха заедно реклама за "Барбера", а сега отново се обединиха за "Манго". Кейт има статут на икона в модната индустрия, а Кара е една от най-търсените и високоплатени нови лица на модния подиум. Според експерти двете заедно пред обектива е "смъртоносна комбинация".



Новината за сътрудничеството е потвърдена. Мос многократно е била лице на испанската марка през годините, докато за Кара това ще бъде първия опит с бранда. "Манго" публикува само една снимка от началото на кампания, дело на фотографското дуо Инез и Винод.



"Страхотно е, че отново ще работя за" Манго ", това е толкова свежа и модерна марка", смята Кейт. Когато мисля какво да облека всеки ден, искам да бъда креативна, а "Манго" е добра марка да си играя с широк спектър от стилове, които съществуват в днешно време. За първи път работя с "Манго" и това, че имам Кейт за "партньор в злодеянието" е перфектно ", казва Кара за ангажимента си като лице на марката, пише БГНЕС.