Кейт Мос основа агенция за таланти миналия септември, с цел да насърчава млади модели, пише "Дейли Мейл".

Сега Кейт организира първата си фотосесия заедно с двама от нейните модели в ролята си на главен редактор с принос на британския "Вог".

43-годишния супер модел, си партнира с гаджето си, фотографа Никай фон Бисмарк, за фотосесията. Това е първият път, в който двамата си партнират за снимки и първият път на 28-годишния в който снима за "Вог".

На корицата на списанието е самата Кейт, показваща неостаряващия си външен вид.

Кейт Мос е започнала своята кариера само на 17 години и признава, че за това ще бъде много предпазлива с нейните млади модели.

"Аз се чувствам майчински настроена! Не искам момичетата да се почувстват несигурни", споделя тя.

Когато обсъжда своите намерения за основаване на модна агенция, тя казва, че с годините й се струва нормално да поеме отговорност за всичко, което е постигнала като модел и да сложи името си на бранд с който да поеме отговорност също.

Мос основа агенцията си под името "Kate Moss Agency", след като миналия април напусна нейните дългогодишни представители "Storm Models".

Камила Джонсън- Хил, бранд мениджър на компанията на Мос, споделя пред "Business of Fashion" , че това е по- скоро компания с креативни хора, но те работят с тях като модели. Мениджърката казва още, че агенцията цели да намери модели, които са малко по-различни, личността е много важна и трябва да се демонстрира това, че са различни и уникални.