Кейт Мос е вдъхновение за много момичета, които искат да се превърнат в успешни манекенки.

Тя разкрива своя начин да изглежда винаги красива.

Една от съвременните модни икони разкрива своите тайни за красота в новия брой на сп.In Style. Кейт споделя, че предпочита естествената визия, защото когато работи, носи много грим. Въпреки това тя слага черна спирала, за да изглеждат очите й по-загадъчни.

"Обичам естествената красота, но малко се разкрасявам, когато излизам с моите приятелки..в зависимост от това, къде отиваме. Или ще нося гланц за устни или червено червило"

Попитана за най-добрия съвет, който може да даде, Кейт споделя: "Винаги използвайте нещо, с което да извиете миглите си и след това си слагайте спирала. Така наистина се отваря погледа"

Кейт е позната като парти момиче, освен това е голям почитател на слънчеввите бани. Тя има своя трик, за да за запази кожата си красива. "Използвам много добър хидратиращ крем и защитен крем за слънце. Обичам да си правя маски за лице, когато имам време, и пия много, много вода" разкрива модела.
Мос е известна със своята слаба фигура, но интересното е, че откакто е омъжена, модната икона обожава да готви на съпруга си.

" Най-щастлива съм, когато заедно със съпруга ми и дъщеря ми сме някъде далеч от града, някъде на планина.Обожавам да готвя, особено когато имам време. Това, което е най-важно за мен е семейството и любовта"