Най-известната наркоманка в модните среди Кейт Мос пусна корем и заприлича на обикновена домакиня.

Превърналата се в икона британска манекенка се славеше с кльощавото си тяло и перфектни форми, осигурили й милиони от рекламни договори.

39-годишната лондончанка бе засечена на Карибите, където със съпруга й Джейми Хинс и дъщеря им Лили Грейс прекарват есенна семейна почивка, пишат от bgdnes.bg

На горещите плажове в Ямайка красавицата, която наскоро стана нов фешън редактор на английския "Вог", не се посвени да се разходи топлес и да се припича на слънцето, докато пресушаваше коктейл след коктейл.

"Явно Кейт е заменила дрогата с чашката, което се е отразило на фигурата й", казват зложелатели на блондинката.

Ваканцията на модела обаче не включваше само почивка, тъй като посланичката на Rimmel London отдели време и за упражнения.

Тя нае каяк, с който се разходи по кристално сините води около хотела. "Дните на Мос на модния подиум са преброени, което я накара да потърси ново поприще", казват запознати.

"Офертата на модното списание дойде точно навреме и тя въобще не се поколеба да приеме предизвикателството", допълват нейни познати.

Кейт ще стилизира сама първата си фотосесия за "Вог" като част от пролетен брой и ще си партнира с останалата част от модния екип при избора на фотографиите и моделите.