Въпреки че само преди седмица Кейт Мидълтън се омъжи за престолонаследника на трона във Великобритания, тя явно е решила да не бъде типичната кралска особа.

Напротив, херцогинята на Кеймбридж продължава да се държи като момиче от народа и дори се занимава с типичните за една обикновена домакиня задължения.

Кейт беше забелязана от папараци на Острова да пазарува в местния супермаркет на остров Ангълси, където двамата с принц Уилям живеят. Тя била облечена в тесни дънки, бяла спортна блуза с V-образно деколте и зелено пончо. Единственото, което я отличавало от местните и подсказвало, че е кралска особа, бил годежният пръстен на ръката й, който съпругът й подари и който преди това е принадлежал на майка му – покойната лейди Даяна. Е, и тримата полицаи - бодигардове, които я следвали по време на обиколката в супермаркета.

Макар че била обградена от доста яки мъжаги, Кейт не ги използвала за друго, освен за охрана. Тя сама си бутала пазарската количка, сама си натоварила в колата и пликовете с покупките. Според местните продавачи тя напазарувала доста продукти, с които видно смятала да сготви вкусна вечеря на съпруга си, който е пилот на спасителен хеликоптер.

Докато Кейт се радва на безоблачно щастие, медиите обърнаха сериозно внимание на скандални снимки на сестра й Пипа, които се появиха тези дни на бял свят. Фотоси, на които красивата брюнетка танцува по сутиен и пола заедно с полугол младеж, обикалят интернет сайтовете и се радват на голям интерес. Другият не по-малко интересен кадър е отново на купон, където Пипа е облечена в бяла рокля направена от тоалетна хартия.

Интересът към сестрата на Кейт беше огромен на кралската сватба. Тя блесна в елегантна бяла рокля дело на Сара Бъртън, с която удиви зрителите и увеличи в пъти феновете й, пишат от "Блясък".