Херцогинята на Кеймбридж Катрин отново се появи със стилния ретро костюм в червено и бяло на "Епонин", дело на българския дизайнер Петър Петров.

Тя беше в Кралския колеж на акушерите и гинеколозите по повод Деня на майката, който се чества във Великобритания на 26 март.

На събитието, на което бяха показани и образователни филми, съпругата на принц Уилям изслуша майки, които страдат от следродилна депресия. Самата тя разказа как майчинството е повлияло на психическото й здраве.

Първият път, когато Кейт се появи с тоалета на българина, беше за благотворително събитие в Лондон през пролетта на 2016 г. (вижте в галерията). Сп. Vogue коментира тогава, че херцогинята е с безупречна визия, дори я сравниха с Джаки Кенеди.



За първото си официално събитие през 2017-а в детски център Катрин също избра дреха на Петров (вижте в галерията). Тя облече елегантно палто с колан в кралско синьо. Моделът на дрехата бе с паднало рамо, декоративни шевове и плисе.



Петър Петров е роден през 1982 г. във Велики Преслав. Завършва "Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии" в Шумен, учи рисуване в университета там, а после дизайн в Киев. Започва като крояч в родния си град, а след две години става дизайнер и прави първите си колекции във Варна. От 2011 г. работи за луксозната марка "Епонин", която облича известни личности от цял свят.