Кейт Мидълтън, която е в трескаво очакване на първородното си дете, което вече закъснява с определения си термин, в момента е в родния си дом, а не в двореца, разкриха британски медии.

Според запознати, за да избегне цялата суматоха и стрес Кейт се е преместила в родния си дом в Беркшир, където майка й да може да я наблюдава от близо и да помогне в случай на усложнения, пише bliasak.bg.

Херцогинята на Кеймбридж заминала при родителите си още в петък, тъй като половинката й принц Уилям е планувал благотворителна игра на поло през уикенда далеч от кралския двор.

Из медиите обаче вече упорито се върти слух, че бъдещият британски монарх се е родил, и Кейт и Уилям са се сдобили с момченце. Информацията обаче все още не е обявена от Бъкингамския дворец, което почти сигурно значи, че кралското бебе все още не е проплакало.

Други спекулации, които се говорят, е че Мидълтън в последния момент е решила да не ражда в болница Сейнт Мери и именно заради това е заминала за родния си дом, който е на повече от час и половина път до болницата.

Според източници, Кейт ще роди у дома си, а майка й Карол ще помогне с израждането на бебето.

Припомняме, че Кейт Мидълтън и принц Уилям очакват първото си дете, а раждането е едно от най-чаканите събития за тази година.