Миналата година Кралица Елизабет II лично връчи Ордена на британската империя на Кейт Уинслет.

Спазвайки етикета, звездата от "Титаник" се бе облякла възможно най-строго, без да разголва пикантни части от тялото си. Можете да видите официалния й тоалет за пред Кралицата в нашата галерия.

През задаващия се април обаче колежката на Лео ди Каприо ще компенсира отсъствието си от публичния живот напоследък, както й отсъствието на кой знае какъв сексапил в последните ѝ прояви. Кейт ще гледа предизвикателно от корицата на британския Harper's Bazaar - нея също можете да видите в галерията. Между страниците на лъскавото списание пък ще видим актрисата облечена (или по-скоро разсъблечена) в съблазнителни тоалети. 

В интервюто към снимките някогашната влюбена Роуз от "Титаник" говори и за тайната си сватба, която се осъществи през декември, пишат от jenite.bg. Кейт се омъжи за Нед Рокендрол - племенник на Ричард Брансън, който пък е основател и председател на Virgin Group. Този брак е трети поред за 37-годишната актриса. Надяваме се, че щастливият номер ще му донесе успех и този път Кейт няма да се разведе!

На страниците на Harper's Bazaar звездата от "Четецът" и "Блясъкът на чистия ум" изказва и възхищението си от външния вид на Елизабет II:

"Боже мой, тя изглежда удивително! Красива кожа - и прекрасна гъста коса. Изглеждаше наистина в добро здраве, хубава и свежа, носеше чудесна бледожълта рокля."