Двойките се събират и разделят и в това няма нищо драматично, стига да се държат цивилизовано след това. Особено ако са в светлините на прожекторите.

Бившият съпруг на популярната напоследък певица Кейти Пери, Ръсел Бранд, обаче показа, че силата му не е тактичността и джентълменското отношение, след като заговори за секса с нея и то с подигравателни намеци.

Британският комик си направи безвкусна шега с бившата си съпруга, с която се разделиха след едногодишен брак в края на 2011 г., а официално се разведоха само преди дни.

В интервю за радиопредаването на Хауърд Стърн Бранд заяви, че сексът с Пери не бил достатъчно интересен и я обвини, че залагала главно на порното, пък на него не му било интересно вече, защото в последните години сексуалните му вкусове се били променили.

"Няма място за порно в живота ми. Нямам афинитет към разни странности", заяви комикът, на когото между впрочем се носи точно обратна слава.

Ръсел разкри още, че вече има нова жена в живота си – по-малката сестра на Джордана Брустър – Исабела Брустър.

"Някои неща по вестниците не са верни... Но това е истина", призна актьорът.

А за новото парче "Wide Awake” на бившата си половинка, посветено на срива в отношенията им, Бранд заяви, че било "приятна песен", посочва DigitalSpy.co.uk.

Междувременно нахулената в сексуален план Кейти, е заплашена от съд в Индия заради твърде сексапилни танци, съобщи Gigwise.com.

Тя получи обвинение, че на откриването на индийското първенство по крикет е танцувала твърде неприлично с боливудска звезда, с което е разсеяла местните студенти от изпитите, които им предстояли... Колкото и нелепо да звучи, на 31 юли е насрочено първото изслушване по делото.