„Искам да бъде за всички, които се чувстват различни.“

Не отдавна Кейти Пери създаде захарни пръчки и желирани бонбони, но сега се завръща на пазара с нов парфюм. Изпълнителката се впуска в игра на аромати, отразявайки своята полова изразителност, създавайки парфюма Indy.

“Напоследък експериментирах с по-мъжка визия, а не с типичните женски, като разбрах какво означава това за мен. Например с подстригването на косата ми, вече не можех да се крия за дългата черна грива, която имах. Важно е стимулирането на ума и това, което имаш. Идеята е да спреш да се криеш зад нещата, с които върви женствеността, въпреки, че все още обичам да играя и да се трансформирам с грим.“ Приемайки своята индивидуалност, Пери решава да подкрепи и останалите в този процес. Затова иска ароматът за подчертава всяка индивидуалност.

Парфюмът съдържа мускусен коктейл, за разлика от предишните сладникави аромати, които е създавала. Съдържа 11 вида мускус, мек и въздушен финиш, благодарение на ориенталската слива, кехлибар и ванилия. Парфюмът напомня на „Черна орхидея“ на Том Форд и с причина. „Ароматът на „Черна орхидея“ на Том Форд беше твърде плодов, или твърде флорален или скучен, затова исках да открия баланса.



„Ароматът не е обявен като унисекс, но може да бъде носен от всеки“, казва Пери. „Ето защо исках да създам група от жени, които имат нещо различно, което да кажат и с които публиката може да се идентифицира.“ В кампанията за парфюма се включват адвокат, блогър, криейтив директор, DJ, пищен модел, активист и транссексуален модел. Най-интересното е, че Кейти Пери намира и жените, които участват в кампанията и от Инстаграм.