Американската певица Кейти Пери обяви официално, че възнамерява да пусне своя собствена линия обувки.

Тя сподели, че от години работи по колекцията и обеща, че тя ще се откроява с уникален стил и то на сравнително достъпни цени.

Сред предложенията всеки ще може да намери идеалния модел обувка за себе си - от кецове, сандали и ботуши до елегантни обувки на висок ток.

Пред изданието "Футуеър нюз" тя твърди, че най-важното е било цената да бъде поносима, така че хората да могат да отделят пари не само за чифт обувки, но и за своите семейства или за здравето си, съобщава NOVA.

"Не всички са богати и не всички могат да харчат големи суми. Всички те имат и по-важни неща, за които да използват парите си - няма значение дали става дума за техните деца, семейство или лично здраве", казва Кейти Пери.

Колекцията ще бъде пусната в продажба през пролетта на някои сайтове и в избрани магазини. Това обаче е само началото на модните начинания на младата певица.

"Искам да науча още много и да допринеса за света на модата. Не искам да бъда поредната звездна личност, която само седи и се възползва от позицията си", добави тя.