Стана обичайно за Кейти Прайс да шокира когато рекламира нов продукт, пише "Дейли мейл".

И този път не е по-различно - за да промотира новия си продукт, риалити звездата се изтяга съблазнително върху одеяло от изкуствена кожа, облечена в прозиращо боди-чорапогащник.

Скандалния й стил този път е малко неподходящ, като се има предвид, че Кейти посвещава парфюма "Precious Love" на децата си.

Облечена в прозрачното боди с пайети, което очевидно беше "подкрепено" от скрит повдигащ сутиен, с перука наподобяваща захарен памук и моряшка шапка, 32-годишната звезда се беше погрижила снимките да имат сексуално излъчване.



*Кейти Прайс се излежава по смайващо боди-чорапогащник



*Посвещение: Моделът казва, че парфюмът е наречен "Precious Love" в чест на децата й (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Но бизнесдамата твърди, че вдъхновението за аромата идва от семейните ценности.

„Толкова съм развълнувана около новия си парфюм. Нарекох го Precious Love (Ценна Любов), защото повече от всякога през последната година разбрах колко е ценна любовта.”

„И той е посветен на трите ми най-любими същества, използвах символ в центъра на красивото шишенце на парфюма, в който се преплитат инициалите на Харви, Джуниър и Принцес.”



*Оскъдно облекло: Скандалният й тоалет не измъчи много въображението

*Безсрамни: И Кейти и бившият й съпруг Питър Андре (които пусна в продажба нова колекция потници), използват сексуални елементи за да рекламират разнообразните си продукти (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Макар че Кейти казва, че миналата година е научила какво наистина е истинската любов, дизайнът, който тя използва за парфюма си, е взаимстван от татуировка, която са си направили заедно с бившия си Питър Андре в чест на децата си още по времето когато бяха женени.

Госпожица Прайс коментира наскоро, че 37-годишният Андре й помага да рекламира ароматът всеки път когато покаже бицепса си, защото там се намира татуировката.

„Двамата с Пийт имаме еднаква татуировка. Така че той рекламира моят парфюм когато носи потник.”, каза тя този месец в предаването Live From Studio Five.



*Символизъм: Логото на шишенцето парфюм е направено по модел на татуировките с инициали на децата им, които и Кейти и Питър имат



*На помощ: Наскоро манекенката каза, че Андре помага в рекламирането на парфюма й като си показва татуирания бицепс носейки потник (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Кейти е пускала на пазара още два аромата – Besotted и Stunning. Но този продукт е „вдъхновен от вечните любовни истории и нежните моменти, които споделяме с тези които най-много обичаме”.

„Precious Love е създаден в чест на вечната любов, любовта, която е най-ценна.”

Ароматът, който се продава на дребно за 19.50 паунда е описан като: „Мек, с флорален аромат и нежни нотки мускус.”