Миналото й на супер модел и скандалните лудории с които е известна, със сигурност не се нравят на хората от висшето общество със синя кръв, които пълнят страниците на списание Tatler.

Но това никак не попречи на Кейти Прайс да им отнеме светлината на прожекторите, пише "Дейли Мейл".

Кейти се появи на елитното ежегодно парти на списанието наречено "Малка черна книжка" в Лондон, където тя се отърка с кралски особи и потомството на рок легенди.

32-годишната подходи скромно към събитието, което се проведе в Tramp в Mayfair, като беше облечена с дълга до под колената черна рокля с щампа на вериги.

Светлините на камерата накараха роклята й да прозира и видяхме сутиена на топ модела, който беше на фигурки.



*Висше общество: Кейти Прайс посети партито на списнаие Tatler, наречено "Малка черна книжка" 

Кейти не успя да се включи в класацията "Tоп 200 най-секси кандидати за брак", но тъй като беше забелязана да общува по доста фамилиарен начин с редакторката на Tatler, Катерин Остлър по време на партито – винаги може да се надяваме да успее да се включи догодина.



*Да се поотърка: Кейти Прайс си гука с редакторката на Tatler, Катерин Остлър

Прекрасни млади госпожици, които успяха да се включат в класацията пиеха шампанско Perrier-Jouet, водка Marquis и похапваха паста от треска, омар и хайвер.



*Блясък: моделът беше придружен от най-добрият си приятел и гримьор Гари Кокърил 

Тайрън Ууд, синът на Рони от Rolling Stonеs, беше придружен от модния си PR и доведена сестра София Грийн – също включена в класацията.

Петра, прекрасната дъщеря на шефа на Formula 1, Бърни Екълстоун, беше облечена в къса кожена, черна рокля специално подбрана за събитието, а кавалерът й беше дългогодишният й приятел Джеймс Стънт.



*Гаджосани: Петра, дъщерята на Бърни Екълстоун с дългогодишния си приятел Джеймс Стънт

Александра Спенсър се довери на семплата рокля и аксесоари, които сами да говорят за себе си – гигантски златни обици и обувки с череп и кръстосани кости.

*Социална сцена: Петра Екълстоун се беше издокарала с кожена, къса черна рокличка, а Александра Спенсър остави краката си да говорят вместо нея, тъй като си беше избрала обувки с щампа на череп с кръстосани кости

Комедиантът Джак Уайтхол, който постоянно присъстваше на партита през изминалата седмица не се изказа ласкаво, за това, че не са го включили в класацията, докато отпрашваше от партито с няколко подпийнали приятели.



*Неприлично: Комедиантът Джейк Уайтхол напълно забрави обноските си по време на партито във висшето общество

Британските звезди, които се радват на подобаваща слава в Холивуд, Ед Уестуик и Роузи Хънтингтън-Уайтли оглавиха тазгодишната класация, който ще бъде публикувана в декемврийския брой на списание Tatler.

*Ед Уестуик и Роузи Хънтингтън-Уайтли (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Дизи Раскал, Кая Скоделарио, Челси Дейви и Джулия Рестуан-Ройтфелд са в Топ 10 на най-подходящите за женене британки, Джордж Линекер, Никълъс Холт и Дейзи Лоу също бяха включени в класацията.

В топ 200 могат да се видят много роднини на знаменитости, включително сестрата на Марк Ронсън, Анабел Декстър-Джоунс, Пипа и Джеймс Мидълтън – роднини на Кейт и сестрата на Джеймс Блънт – Дейзи.

Семплият вид на Кейти ярко контрастираше с облеклото и от по-рано, когато се появи в шоуто Loose Womеn.

Тя се беше се пременила в бял пухкав тоалет и тениска с голяма щампа на целувка върху нея.

Риалити звездата си бъбреше с домакините, но избягваше срещи с един от заклетите си врагове – Каръл МакГифин. Водещата на шоуто Loose Women показа, че между нея и звездата има открит конфликт, който започнал по време на последното "гостуване" на Кейти в шоуто. Тогава Кейти написала на страницата си в Twitter, обяснявайки отсъствието си от предаването:

"Не можах да присъствам в шоуто Loose Women днес, защото бях заета с нещо друго, както обикновено в сряда. Ще се видим в петък."