Актрисата и модел Кели Брук покори Кан с бляскавата си визия и с разкрепостеното си поведение по време на съвместна фотосесия с комика Кейт Лемън.

Двамата представиха в Кан лентата Keith Lemon: The Film. Въпросната фотосесия подготви премиерата на филма и показа двойката като смешно съчетание от глупчо и сладка хубавица от времето на Златния Холивуд, пише kliuki.bg.

Кели се появи пред фотокамерата в снежнобяла рокля и червени обувки с високи токчета. Устните й бяха начервени в същия тон като обувките, а косата й падаше на едри вълни. Актрисата се гънеше предизвикателно, притискайки се към партньора си и изпращаше въздушни целувки на фотографа, пише www.eg.ru.

През цялото време партньорът на Кели – Кейт, бе зает с пиене на бира. След въведението двойката се разгорещи толкова много, че Кейт реши да се охлади в басейна и се разхвърля по бельо с леопардова щампа. Освен долните гащи комикът охотно показа на публиката и голия си задник. Може би му се е сторило, че сценките не са достатъчно забавни без такъв елемент?

Кели Брук все пак не се реши да скочи в басейна с хубавата си рокля. Нейното участие в играта се изрази в това, че събу обувките си и позволи на Лемън да ги използва вместо чаши за бира.

Лемън наистина бе много въодушевен и накрая разкрепостено застана пред камерата топлес.

Вижте фотогалерия:

Кели Брук и Кейт Лемън в Кан