Британската актриса и модел Кели Брук нажежи страстите до червено със своята поредна изява в мъжко списание.

30-годишната звезда от "Пираня" 3D, която допреди няколко месеца излизаше с ръгбиста Дани Киприани, засне спираща дъха фотосесия за австралийското издание на FHM, пише .

Красавицата съблазнява читателите от ноемврийския брой на списанието, а феновете й без съмнение ще харесат нейните секси дрешки от деним.

През последната половин година Кели се наложи като едно от най-оборотните лица от Острова. Въпреки че нейният "гол" месец август вече приключи, тя не слиза от страниците на списанията по целия свят.



Преоткриването на знойната Кели започна от американския Playboy, за да продължи в Love Magazine, а след това и в октомврийския брой на полското издание на мъжката "библия", където тя позира пред обектива с бомбе и черни ботуши на висок ток, прикривайки пищните си природни дадености единствено с навит на руло вестник.

Новата фотосесия на Кели Брук за австралийското FHM е чудесен подарък за ценителите на естествената женска красота. Въпреки слуховете, че бюстът на актрисата, който винаги е будил възхищение у мъжете, е плод на естетическата хирургия, тя е един от най-високо платените и търсени модели днес.



Самата британка категорично отрича върху тялото й да е играл скалпела и дори се оплаква, че гърдите й са малко увиснали.

В началото на октомври тя излезе на подиума по време на Седмицата на модата в Лондон, за да представи новата колекция на британския дизайнер Джайлс Дийкън. Повята на пищната англичанка бе истинско пиршество за сетивата на ценителите на модата, свикнали с гледката на "плоски" манекенки.

Кели Брук се ползва с популярност в мъжките списания още от края на 90-те години на миналия век. През 1998-а FHM я постави на 29-о място в списъка на най-сексапилните жени в света, а през 1999 година британката вече бе трета в същата тази класация. А фактът, че през 2000 и 2001 година Кели бе съответно пета и четвърта едва ли я е разстроил много, тъй като списание Maxim я обяви за най-сексапилната жена на целия минал век.