Кланът Кардашиян няма насита, що се отнася до произвежданите от него продукти.

След като Ким Кардашиян тъкмо пусна новата си козметична линия на пазара стана ясно, че по-малката ѝ сестра Кендъл Дженър има намерение да реализира колекция бижута, научи Cosmopolitan.

Линията е в партньорство с марката 'Ippolita', която се е спряла на модела като творчески сътрудник. Един от ръководителите, Иполита Ростаньо, споделя относно Кендъл по повода:

„Встрани от шумотевицата, тя е специалист по стила, а според мен най-ясният признак за това е как изглежда, когато не е под светлините на прожектора. Тя е винаги спокойна и секси, което съвпада с моя възглед за колекцията.“



Кендъл вече има участие в подобно начинание – линията 'Kendall + Kylie', съвместно със сестра ѝ. Бъдещата колекция обаче ще бъде първата самостоятелна за 21-годишния модел, който ще последва примера на останалите Кардашиян в това отношение. Тъй като за разлика от сестрите си Кендал не е толкова запалена по грима, тя е чудесният избор за естествено лице на марката.

Все още не е известна премиерната дата на линията, но се знае, че ще включва 80 модела украшения, чиито цени ще варират между $195 и $55 хил.