Родината ни е скована от студ и сняг, но градусите обещават да се покачат, защото на хоризонта се задават голите снимки на Кендъл Дженър. Наследницата на клана Кардашиян-Дженър сподели в профила си в Instagram два черно-бели кадъра, на които красавицата позира както майка я е родила.

Фотосите са дело на звездния фотограф Саша Самсонова и представят Кендъл с ръце върху гърдите и кръстосани крака. Именно дългите крака на красавицата се превърнаха в обект на коментар от страна на онлайн потребителите. Мнозина изказаха възхищението си от изяществото им, но не липсваха и критики. Някои определиха стъпaлата на 22-годишната моделка като огромни, а други коментираха, че пръстите изглеждат деформирани. Не липсваха и коментари, обсъждащи проблемната кожа на Кендъл. Припомняме ви, че миналия месец Кендъл Дженър се появи на наградите "Златен глобус" с акне. Това навлече остра критика от страна на онлайн потребителите. Красавицата страда от проблемна кожа още от тийнейджърството си. В интервю отпреди няколко години тя сподели, че акнето напълно е съсипало самочувствието .

Тя дотолкова се притеснявала от проблема си, че всеки път, когато говорела с някого, прикривала проблемните участъци от лицето си с ръка, за да не ги видят хората. Днес обаче тя е оставила тези свои страхове в миналото и признава, че се обича и приема такава, каквато е. Затова тя реши да се разходи по червения килим въпреки недоброто състояние на кожата си. А на критиците си отвърна - "Никога не позволявайте на такава глупост (акнето) да ви спира!"

източник woman.bg